Text

"Byvandring" 17. - 20. sept. 2015

Text

Donald og jeg vil takke for fire fine dager i Grendehuset. Det var godt med besøk alle dager, samt et bra salg av bilder og trykk. Man skal ikke se bort ifra at vi kommer sterkt tilbake samme sted.


Etterpå dro vi hjem til Donald i Apalveien 111 for å feire. Da ble det ikke bare Donald-brus, vi tok også sjansen på Bubleslurp. Dette var jo 60-tallets Red Bull, styrkedrikken Donald tyllet i seg for å vinne en boksekamp i 1964. Han hadde heldigvis noen flasker igjen.


Nå er det mye som skal gjøres for å få malerier og trykk unna til de rette. Onkel Skrue har latt oss få låne frøken Vable på kontoret, så det skal nok gå unna.


Mange deltok på quizen i forbindelse med utstillingen. Donalds postkasse ble nærmest stappfull. Under overværelse av politimester Fix (utlånt fra Andeby politikammer) gjennomgikk vi svarene. Vi slapp å trekke vinneren, fordi det bare var én med riktig svar! På spørsmålet om hvor Magica fra Tryll (halvsøsteren til Lilli Bendriss) bodde, var det ingen som mente at hun leide hos Madam Mim. Ut fra navnet skulle man jo tro hun holdt til på Tryll. Selv de med høyskole- og universitetsutdannelse (ja endog doktorgrad) skrev hun bodde på Heksefjell! Men «folk» vet bedre. Vinneren er kontaktet. Premien er et trykk av plakatmotivet «Dårlig stemning». Vi gratulerer!


Men husk: Magica samarbeider ofte med disse karene. Så pass på!


Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon