Text

"By-fantasier" 2. og 3. mars 2013

Text

I forbindelse med 10-års jubileet for Cerebrum Nevrologi i Oslo, ble det avholdt en salgsutstilling. Jeg stilte ut egne malerier i lokalene til Fürst Laboratorium midt i sentrum av Oslo. Det er her jeg har mitt legekontor.


Mange av pasientene som besøker Atlas Medisinske Senter setter stor pris på bildene og gir hyggelige kommentarer

Nå var tiden kommet for et større publikum!


Jeg liker urbane motiver fra konkrete steder i byen. Maleriene passer for alle, men kanskje spesielt for dem med godt humør. Ekstra glad blir du dersom du òg er Oslo-patriot, trikkeentusiast og/eller Disney-fan. Et av de bildene som gikk først, ser du til høyre. Skrue og Donald hadde allerede hatt befaring i området.

De likte seg så godt, glemte tiden og rakk så vidt trikken rett utenfor. Se hvordan de løper!


Like før hadde endene vært innom kontorene til Ruter#. Dette er i samme oppgang som Cerebrum Nevrologi. Her fikk Skrue ordnet med reisekortet. Er det noe han vet å sette pris på, så er det å reise billigst mulig. Men: Jeg tror han glemte igjen stokken sin. Den var kanskje å finne på utstillingen? Tro det eller ei, men den stokken ble faktisk solgt, sammen med ett av bildene! Se under.


Jeg hadde 21 malerier (18 i olje og 3 i akryl). På under 3 timer var 13 malerier solgt! Vi kan vel ikke bare skylde på Cava'en som ble servert de først ankomne. Mange tok nemlig også Donaldbrus. Bubleslurp var også på lur, men den ble liggende ubrukt i skapet. Den kan vel nyttes neste gang? Det er jo mye sukker i Donaldbrus, så folk kan jo ha gått amok av den grunn også.


Et annet bilde det ble rift om, ser du under. Her har de småkriminelle fått ekstern hjelp fra en med tryllestav. Kanskje venter de på Onkel Skrue, der han krangler på prisene på 7-Eleven? Uansett, her er noe på gang!


Andre bilder er først og fremst en hyllest til Oslo, byen vi er så glad i. Derfor "maler jeg gjerne Oslo på veggen". Dette maleriet (under) var en av mine favoritter, men ble merkelig nok ikke solgt! Nå er jeg bare lykkelig for det. Maleriet henger nemlig der det hører hjemme, i stuen i "nærområdet", et kvartal unna motivet. På vei til jobben går jeg forbi her. Dessverre har "taggepolitiet" malt over "Oslo". Politimester Fiks vil vel bare at man skal "male Andeby på veggen"!!!


Ekstra Gode nyheter: "Oslo Sporveier" eller "Sporveien" er tilbake. Det varmer en trikkeentusiast.


Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon